Muzeum Bible a region prezentováno v USA

Muzeum Bible a region prezentováno v USA

Muzeum Bible a celý region byl prezentován na jedné z nejvýznamnějších křesťanských akcí v USA, která proběhla ve dnech 2.-5. srpna 2017 v texaském Houstunu. Jsme rádi, že jsme mohli svou návštěvou této významné akce přispět k propagaci Světového Muzea Bible v Jablunkově a celého regionu mezi křesťany z mnoha zemí světa. Mezinárodní setkání křesťanských manažerů a podnikatelů ASI Convention se zúčasnilo bezmála 4 000 osob z mnoha zemí světa.

 

Pozvání do České republiky

V rámci našeho stánku jsme měli unikátní možnost podpořit Světové Muzeum a knihovnu Bible v Jablunkově, jeho činnost, vize a samozřejmě další plány. Ohlasy byly velmi pozitivní a mnozí návštěvníci byli pozvání nejen k návštěvě Muzea Bible, ale také celého regionu a samozřejmě České republiky.
Navázali jsme také zajímavé možnosti spolupráce s některými americkými univerzitami, různými soukromými organizacemi a samozřejmě jednotlivci. Díky tomu přivítáme v Muzeu Bible v Jablunkově již brzy zajímavé osobnosti, nové exponáty nebo bude projekt Muzea podporován i dalšími formami a prosředky.

 

Bible pro kovboje nebo pro kmen Cherokee

Nově jsme také získali dvě unikátní Bible pro kovboje. V nejbližších dnech obdržíme také Bibli pro známý indiánský kmen Cherokee. Díky návštěvě texasu se sbírka Muzea rozšířila také o další zajímavosti, na které se budou moci návštěvníci těšit v nejbližších dnech...

 

Podpora Muzea a regionu také v příštím roce na Floridě i na jiných místech

Díky novým možnostem spolupráce jsme již nyní začali jednat o možnostech podpory Muzea Bible a celého regionu v několika zemích světa. V blízké době se rozebehne aktivní kampaň na Slovensku a v Polsku. Objevila se možnost realizace putovní výstavy Bible i ve Velké Británii.

Letošní návštěva v USA přispěla k otevření nových možností právě i v této zemi. V nejbližších dnech začneme pracovat, ve spolupráci s našimi partnery, na přípravě daleko větší propagace Muzea, Moravskoslezského kraje a také ČR v příštím roce na podobné akci, která se uskuteční v Orlandu na Floridě.

 

 

Zdroj informací

Světové Muzeum a Knihovna Bible, 10. července 2017

Fotogalerie

Page generated in 1.051 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál