Červen - měsíc Bible na Spiši


Červen je ve znamení Bible v regionu Spiš. Unikátní projekt Červen - měsíc Bible na Spiši byl slavnostně zahájen 3. června 2014 v protorách Spišské knižnice ve Spišské Nové Vsi. Celý měsíc je realizován v rámci projektu Směřovat výš!. V průběhu celého měsíce června je připraven bohatý program v podobě unikátní putovní výstavy Biblí s názvem BIBLE VČERA, DNES a ZÍTRA nebo projektu Bible očima dětí, který přibližuje pohled dětí na Bibli a biblické příběhy. 

Pro zájemce je také připraven zajímavý cyklus přednášek a besed na biblická témata. Řečníky jsou vybraní zástupci místních církevních společenství a další zajímaví hosté. Celý cyklus besed a přednášek je zaznamenáván a bude dostupný na BibleTV, SměřovatVýš.cz, internetových stránkách Spišské knihovny a na vybraných internetových prezentacích jednotlivých partnerů. Návštěvníci se také mohou zapojit do ručního přepisu Bible.

Červen - měsíc Bible na Spiši je realizován ve dnech 3. - 29. června 2014 ve Spišské knihovně. Realizátorem projektu je občanské sdružení I4U, ve spolupráci s Maranatha o.s. a Spišskou knižnicou ve Spišskej Novej Vsi a dalšími partnery.

 

 

Page generated in 0.9751 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál